Våra tjänster

 

Vi på RP levererar hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. Med oss som samarbetspartner får ni ett kontor som är hållbart, snyggt och lönsamt på samma gång. Att effektivt nyttja befintliga resurser gör mycket för vår gemensamma miljö. Det är där vi på RP kommer in i bilden. Med oss som samarbetspartner får ni en tydlig överblick av befintliga resurser inom den egna organisationen. Ofta sker det genom att inventarier katalogiseras i vår databas. 

Resultatet blir att inredning kan omfördelas och utnyttjas effektivt alternativt omsättas till kapital.
Kontakta oss gärna för en konsultation kring hur vi kan hjälpa dig att förena miljö och ekonomi!

Uthyrning av kontorsmöbler

Att hyra kontorsmöbler är ett smart sätt att inreda kontoret. Du slipper binda onödigt kapital och du hyr precis det du behöver under den tid du behöver det.

Vi köper kontorsinredning

Att sälja överblivna möbler är både enkelt och lönsamt. Har ni dessutom behov av annan inredning till kontoret passa på att byta in möblerna, det spar både tid och pengar! 

Vi säljer inredning

Hos oss på RP hittar du både nya och återanvända kontorsmöbler. Vi erbjuder en svårslagen mix av kvalitet, ergonomi, pris och miljöhänsyn.  Oavsett om du ska inreda ett helt

Smart lagring/magasinering

När du lagrar dina möbler hos RP, så är det för att de skall användas igen. RP har ett smart lagringssystem; furniture manage system. Dina inventarier läggs upp i

Scroll to Top